Nedir Bu 11 Kasım İndirimi?

31 Aralık 2022

 

NEDİR BU 11 KASIM İNDİRİMİ?

       11 Kasım indirimi her sene Kasım ayının ikinci haftasında gerçekleşen, dünyanın en büyük alışveriş festivalidir.

Dünya’ da ve son yıllarda ülkemizde de heyecanla beklenen bir etkinlik haline gelmiştir. Alıcıların büyük bir kısmı daha önceden sepetlerine ekledikleri ürünlere, bu indirim sayesinde daha uygun fiyatlarla sahip oluyor. Sunduğu sınırsız ürün hizmetleri ve sağlamış olduğu ekonomik ürünlerle herkese hitap etmektedir. 

11 KASIM İNDİRİMİ BAŞLIYOR!

       Tüm dünyada yılın en büyük alışveriş festivali olarak bilinen 11 Kasım indirimlerine sayılı günler kaldı! 11 Kasım’ da gerçekleşecek olan indirim festivali sunduğu ekonomik fiyatlar ve sana özel fırsatlarla tam senin için. İndirim kapsamında; onlarca kategoride, milyonlarca ürün ekonomik fiyatlarla kullanıcısını, yani seni bekliyor. Alışverişlerini en uygun biçimde indirimlerle yapabileceğin 11 Kasım büyük indirimlerini sakın kaçırma.

 

PEKİ 11 KASIM’ DA NELER ALABİLİRSİN?

1) YAPMAKTAN KEYİF ALDIĞIN HOBİLERİN İÇİN BİNLERCE ÜRÜN
 11 Kasım indirimleri, yapmaktan keyif aldığın hobilerin için sana kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor! Peki sen bu fırsatların farkında mısın? Kitap ve kırtasiye alışverişinden, el işi ürünlerine; giyimden, küçük ev aletlerine ve binlercesine kadar her türlü ürüne en uygun fiyatlarla bu indirimde ulaşabilirsin!

2) SÜPERMARKET ALIŞVERİŞİNİ BİLE YAPABİLİRSİN!
Ev bu, ihtiyaçları hiç bitmez! 11 Kasım’ da gerçekleşecek olan büyük indirimde de evinin hiç bitmeyen ihtiyaçlarını en uygun fiyatlarla karşılayabilirsin ve hatta ihtiyacın olan bütün ürünleri stoklayabilirsin bile!  Gıdadan, kişisel bakıma; kozmetikten, temizlik malzemelerine kadar binlerce ürün kategorisinde büyük indirim seni bekliyor. Birbirinden uygun  ürünleri kaçırmamak için takipte kal. :)

3) TEKNOLOJİK ÜRÜNLER VE DAHA FAZLASI

      11 Kasım’ da gerçekleşecek olan indirimler için dört gözle beklenen kategorilerden biri olan teknolojik ürünlerde de beklenen indirim senin için gerçekleşecek! Senede sadece bir kez gerçekleşecek  olan bu büyük indirim, teknoloji tutkunları için tam bir fırsat! Cep telefonundan, kulaklığa; televizyondan, saç şekillendiriciye kadar onlarca ürün Vartabi mağazalarında ve internet sitesinde seni bekliyor. 11 Kasım büyük fırsatlarını kaçırma!

4) GÖZ ZEVKİN İÇİN EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON ÜRÜNLERİ

     Aylardır listende duran perdeyi almanın ya da her gün görmekten sıkıldığın L koltuğunu değiştirmenin zamanı sence de gelmedi mi? Artık beklemene hiç gerek yok, fırsatın varken değiştir gitsin!
Evinde yeniliğe gitmek isteyenler için sınırsız ürün çeşitleri en uygun fiyatlarla yeni alıcılarını bekliyor. Mutfak, salon, banyo, yatak odalarına kadar tüm evini 11 Kasım indirimleri ile baştan aşağı dekore ederek, dilediğin gibi kişiselleştirebilirsin. Çerçeve, biblo, saat, mum ve binlerce dekorasyon ürününde ekonomik fiyatlar seni bekliyor!

   Minimal, bohem, rustik, geleneksel… Evine nasıl bir hayat vermek istiyorsan; ister kişiselleştir, ister kendine ait bir kitap okuma köşesi bile yap. 11 Kasım’ da beklettiğin hayallerini gerçekleştirmenin işte şimdi tam da zamanı. Bu indirimde sadece dekorasyon ürünleri değil, aklına gelen her şeyi bulabilir ve satın alabilirsin. Bu fırsatı kaçırıp, bir sene daha bekleme! 

5) HEDİYELİK EŞYALAR

     11 Kasım’ da gerçekleşecek olan büyük indirim ile kendini şımartabilir ya da sevdiklerini mutlu edip, onlara küçük sürprizler yapabilirsin. Cüzdandan, parfüme; gözlükten araba lastiğine… Aklına gelen her şeyi alabilir ve sevdiğin insanları mutlu edebilirsin. ‘Kendin yap’ kategorisinde ürünler mi seviyorsun, bu indirimde o da var.. 11 Kasım’ da aklına gelen her şey, bırak evine gelsin!

 

11 KASIM İNDİRİMİ NE KADAR SÜRÜYOR?

 

    11 Kasım büyük indirimlerinin gerçekleştiği tarih, alışveriş tutkunları ve satıcı konumunda yer alan markalar için önemli ve stratejik günler olarak nitelendiriliyor. Markaların kendi geliştirdikleri stratejiye göre değişiklik gösteren 11 Kasım indirimleri, genelde birkaç gün devam etmektedir. Bazı markalar ise bu süreci daha geniş zamanlara yayarak kullanmayı tercih ediyor.