Vücut Tipinize Uygun Gelinlik Seçmenin Püf Noktaları

01 Şubat 2022
Vücut Tipinize Uygun Gelinlik Seçmenin Püf Noktaları

Hayalini kurduğunuz düğün gününüzde güzel görünmeniz kadar rahat olmanız da oldukça önemlidir. Haliyle gelinlik seçiminizi yaparken beğendiğiniz modellerin bedeninize uygun olup olmadığına özen göstermelisiniz. Kullanacağınız aksesuarlar için bile bedeninize uygun olanı tercih etmelisiniz ki gelinliğinizle bütünleştiğinde kusursuz bir uyum içerisinde olsun. İşte vücut tipinize uygun gelinlik modelleri ve tavsiyeler…


Balıketi vücut tipi olan kadınların çoğunluğu vücudun en üst kısmının daha büyük göründüğünü düşünmektedirler. Bu vücut tipine sahipseniz v yakalı ve gemici yaka modelli gelinlikler sizi çok daha zarif ve olduğunuzdan daha az kilolu görünmenizi sağlayacaktır.

Kum saati tipi vücudu olan gelin adayları için vücut hatlarınızı ortaya çıkarmak isterseniz bel kısmından itibaren daralan gelinliklere bakabilirsiniz. Eğer vücut hatlarınızın belli olmasını istemeyenlerdenseniz, kloş etekler ve bel hizasından itibaren açılan gelinliklere bakmanızı tavsiye ederiz.


Minyon vücut tipine sahip kadınlar prenses model kabarık gelinlikleri tercih etmeli. Fakat kilonuzdan ve vücut hatlarınızdan memnunsanız, vücudunuzu saran bir elbise de tercih edebilirsiniz. Romantik gelinlerdenseniz, kolsuz gelinliğinize uzun ipek eldivenler takarak etkileyici ve göz alıcı bir hava oluşturabilirsiniz.