Vartabi Ürün Kategori ve Ürün Çeşitliliği

07 Mart 2023
Vartabi Ürün Kategori ve Ürün Çeşitliliği

Türkiye’nin online alışveriş sitesi sloganına sahip olan Vartabi müşterilerine güven verecek bir anlayışı benimseyerek çalışıyor. Toplumun tüm kesimlerine hitap edecek ürünleri online olarak satışa sunan siteden kişilerin mutlu olarak ayrılmalarını sağlamak hedefleniyor.

Bunu sağlamak içinse satışa sunduğu ürünlere piyasadan daha uygun fiyatlar belirliyor. Böylelikle tercih edilirliğini artırmayı hedefliyor.

Vartabi Ürün Çeşitliliği

E-ticaret sektörünü canlandıran Vartabi sahip olduğu ürün çeşitliliği sayesinde pek çok müşteri kitlesine hitap ediyor. Renk ve model çeşitliliğine sahip olan ürünleri sayesinde insanların farklı tarz ve beğenilerine uygun ürünlere sahip olmalarını sağlıyor. Alıcıların yanı sıra tedarikçiler içinse ürün sağlayan firma her iki kesiminde mutlu alışveriş yaparak siteden ayrılmalarını sağlamayı hedefliyor.

Vartabi Ürün Kategorileri

Vartabi e-ticaret sitesi tek bir ürün üzerine yoğunlaşmıyor. Bu nedenle de farklı müşterileri bünyesine katmayı başarıyor.

E-ticaret sitesinden online alışveriş yapmayı düşünen kişiler için belirlenmiş olan ürün kategorilerini şunlar oluşturuyor;

  • Giyim (üst, alt, dış, iç, ev, tesettür, bebek ve plaj giyim ürünleri)
  • Aksesuar (saat, çanta, kemer, saç aksesuarı, gözlük, kravat, kol düğmesi, şal ve takı ürünleri)
  • Ayakkabı (günlük, spor ve topuklu ayakkabı ile terlik, ev botu, bot ve çizme ürünleri)
  • Elektronik (televizyon, beyaz eşya, telefon, kamera, bilgisayar, klima, oyun konsolu, elektrikli ev aletleri, giyilebilir teknoloji, tablet ve çevre birim ürünleri)
  • Kozmetik (makyaj, cilt bakımı, kadın hijyen, parfüm, saç bakım, epilasyon ve kişisel bakım ürünleri)
  • Yaşam (hobi, eğlence, otomobil, motosiklet, ofis ve kırtasiye ürünleri)
  • Süpermarket (yiyecek, sağlık, pet shop, içecek, anne bebek bakım, ev bakım ve temizlik ürünleri)
  • Anne, bebe, çocuk (anne bebek ürünleri, oyuncak ve çocuk gereçleri)
  • Ev (mobilya, ev tekstil, banyo, ev dekorasyon, aydınlatma, halı, sofra, mutfak ve ev gereçleri)
  • Spor (ekipman, aksesuar, güvenlik ekipmanı, tekne ve yat ürünleri)

Hazırlanan bu kategoriler online alışveriş yapacak kişilerin aradıkları ürünleri kolayca bulmalarına yardımcı oluyor. Böylelikle binlerce ürün arasından arama yaparak vakit kaybetmelerinin de önüne geçiyor.

Vartabi Liste Oluşturma

Türkiye’nin online alışveriş sitesi Vartabi müşterilerine liste oluşturma imkanı veriyor. Alışveriş yapacak kişiler ürünleri inceleyerek liste oluşturuyor. Böylelikle alacakları ürünleri atlamadan sipariş vermeleri mümkün oluyor.

Oluşturulan listeler sosyal medya uygulamalarında paylaşıldığı ve ilgi gördüğü durumlarda listedeki ürünlerin takipçilerin katkısı ile alınması mümkün oluyor. Bunun içinse listede ürünler için yapılan katkılar birikiyor. Katkısı tamamlanan ürünler siparişe dönüşüyor ve kullanıcıya teslim ediliyor.

Vartabi Satış Yapma

Vartabi e-ticaret sitesi kişilerin ürün satın almalarının dışında ellerindeki ürünleri satmalarına da imkan veriyor. Bunun için ürün sahiplerinin satıcı hesabı açmaları gerekiyor.

Ancak hesabın oluşturulabilmesi için satıcı olunduğunu gösteren belge ve bilgilere ihtiyaç duyuluyor. Böylelikle açılan hesap sayesinde ürünler satılırken para kazanmak mümkün oluyor. Ayrıca satış yapmayı düşünenleri yıllık mağaza aboneliği oluşturarak gerekli ücreti ödemeleri gerekiyor.